شامی آبدار
مواد لازم
۴ تا ۵ نفر
” style="box-sizing: border-box; margin: 0px; padding-right: 0px; list-style: none; font-size: 1.2em;">۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ عدد سیب زمینی متوسط
۱ عدد پیاز
۶ حبه سیر
۱ قاشق غ خ رب گوجه
۱ قاشق غ خ رب انار ترش
نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم
۱ قاشق آرد نخودچی
۱ و ۱/۲ لیوان آب
مراحل
۱ ساعت
عکس بگذارید
عکس بگذارید
عکس بگذارید
” style="box-sizing: border-box; margin: 0px; counter-reset: numList 0; list-style: none; padding: 0px 0px 1px;">گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و ادویه جات و آرد نخودچی خوب ورز دادم
سیب زمینی ها رو بصورت مکعبی خرد کردم و توی کمی روغن سرخشون کردم. از روغن در آوردم توی همون روغن شامی ها رو به اندازه یک نارنگی چونه کردم به شکل همبرگر سرخ کردم. وقتی شامی ها سرخ شد کنار گذاشتم توی همون تابه سیرهای خرد شده رو تفت دادم، یک قاشق رب گوجه و رب انار و رو با سیر یکم تفت دادم، نمک و فلفل و زردچوبه ۱ و نیم لیوان آب اضافه کردم
شامی ها رو توی سس گذاشتم، سیب زمینی سرخ شده ها رو هم در آخر روی شامی ها ریختم و اجازه دادم تا کمی سس جذب شامی ها بشه و غذا جا بیفته. به همین سادگی و سرعت غذای ما آماده اس