وبلاگ من

قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

خورش کرفس

24 بهمن 1397 توسط khanegikhosh

خورش کرفس یکی از محبوب ترین و رایج ترین خورش های ایرانی است که در بسیاری از خانه های ایرانی استفاده می شود. خورش کرفس تقریبا در تمامی فصول مصرف می شود و هواداران زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه خورش کرفس آشنا خواهید شد.
مواد لازم:
گوشت ماهیچه
کرفس
پیاز سرخ شده
نعنا و جعفری
آبلیمو
زعفران
روغن
نمک و فلفل
یک کیلو
دو شاخه
سه عدد
یک کیلو
به میزان لازم
یک قاشق چای خوری
یک پیمانه
به میزان لازم

طرز تهیه:
گام اول: ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت دهید. 
گام دوم: گوشت را به قطعات ۳ در ۳ خرده کنید و در پیاز تفت دهید تا آب آن چیده شود. 
گام سوم: شاخه های ترد و سفید کرفس را که قبلا خرد و سرخ شده (به اندازه دو بند انگشت) به همراه نعنا و جعفری به مواد بالا بیافزایید و بگذارید تا خورش به روغن بیافتد. 
گام چهارم: در نهایت آبلیمو و زعفران به خورش اضافه کنید. خورش کرفس را در ظرفی زیبا به همراه چلو سرو نمایید. 
امیدوارم تجربه لذت بخشی را از تهیه خورش کرفس داشته باشید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

آذر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

وبلاگ من

قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • عناب
  • کندر
  • اسپند
  • اسپند
  • جوز هندی
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس