خورش کرفس
خورش کرفس یکی از محبوب ترین و رایج ترین خورش های ایرانی است که در بسیاری از خانه های ایرانی استفاده می شود. خورش کرفس تقریبا در تمامی فصول مصرف می شود و هواداران زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه خورش کرفس آشنا خواهید شد.
مواد لازم:
گوشت ماهیچه
کرفس
پیاز سرخ شده
نعنا و جعفری
آبلیمو
زعفران
روغن
نمک و فلفل
یک کیلو
دو شاخه
سه عدد
یک کیلو
به میزان لازم
یک قاشق چای خوری
یک پیمانه
به میزان لازم
طرز تهیه:
گام اول: ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت دهید.
گام دوم: گوشت را به قطعات ۳ در ۳ خرده کنید و در پیاز تفت دهید تا آب آن چیده شود.
گام سوم: شاخه های ترد و سفید کرفس را که قبلا خرد و سرخ شده (به اندازه دو بند انگشت) به همراه نعنا و جعفری به مواد بالا بیافزایید و بگذارید تا خورش به روغن بیافتد.
گام چهارم: در نهایت آبلیمو و زعفران به خورش اضافه کنید. خورش کرفس را در ظرفی زیبا به همراه چلو سرو نمایید.
امیدوارم تجربه لذت بخشی را از تهیه خورش کرفس داشته باشید.