وبلاگ من

قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

طرز تهیه مربا آناناس به روش دیگر

26 بهمن 1397 توسط khanegikhosh

 

 
روش های پخت مربا آناناس

 

بیشتر افراد تصور می کنند تاریخچه تولید مربا به سالیان خیلی دور بازمی گردد در حالی که تاریخچه تولید آن چندان قدمتی هم ندارد، چون اصلا شکر که یکی از اجزای اصلی تشکیل دهنده مرباست، ماده ای خیلی قدیمی محسوب نمی شود.

 

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه مربای آناناس را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم جهت تهیه مربای آناناس :

 آناناس بزرگ
 ۱ عدد
 آب
 ۱.۵ پیمانه
 شکر
 ۱ پیمانه
 آبلیمو
۲ قاشق غذاخوری 
 

طرز تهیه مربای آناناس :

پوست و قسمت سفت وسط آناناس مربا خانگی را جدا کرده و به قطعات کوچک خرد کنید (در نظر داشته باشید که بعد از پخت تکه های آناناس آب از دست داد ه و کوچکتر می شوند).

 

تکه های خرد شده را همراه آب به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. شکر را اضافه کنید و کمی همزده تا شکر حل شود، حرارت را زیاد کنید تا دوباره به سبزی خانگی جوش آید، در این مرحله مربا که آب زیادی نداشت آب می اندازد.

 

حرارت را کم کنید تا مربا به مدت یک ساعت به آرامی جوشیده و غلیظ شود.ده دقیقه آخر آبلیمو را اضافه کرده و اگر مربا هنوز غلیظ نشده حرارت را زیادتر کنید تا به قوام کافی برسد.

 

شربت آن تقریبا شبیه عسل خواهد شد. در ۵ دقیقه ترشی خانگی آخر کمی زعفران حل شده در آبجوش اضافه کرده و بعد از چند جوش مربا را خاموش کرده اما بدون زعفران هم مربا خوش طعم و رنگ می شود.

 

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • عناب
  • کندر
  • اسپند
  • اسپند
  • جوز هندی
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس