وبلاگ من

قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

فلافل

24 بهمن 1397 توسط khanegikhosh

مواد لازم
5-6 نفر
 
” style="box-sizing: border-box; margin: 0px; padding-right: 0px; list-style: none; font-size: 1.2em;">2 پیمانه نخود خیس خورده
1 عدد پیاز متوسط
3 حبه سیر
1 ق چ بیکینگ پودر
نمک، فلفل، زیره، زردچوبه و ادویه مخصوص فلافل به مقدار لازم
مراحل
1 ساعت و نیم
 
عکس بگذارید


عکس بگذارید


عکس بگذارید


 
” style="box-sizing: border-box; margin: 0px; counter-reset: numList 0; list-style: none; padding: 0px 0px 1px;">نخود ها حتما باید حداقل 24 ساعت خیس بخورد و 3 الی 4 بار آب نخودها عوض شد. بعد از زمان مذکور نخودها رو آبکش کرده میگذاریم آب نخود ها برود و زیاد خیس نباشد. تمامی مواد را با چرخ گوشت یا غذا ساز میکس میکنیم. با چرخ گوشت دوبار چرخ شود و با غذا ساز تا اندازه ای که نخودها پوره شود. دقت کنید که نخود ها بیش از حد له نشود حالت شیر می‌شود که طعم فلافل را جالب نمی‌کند.

  
  
بعد از اضافه کردن ادویه و ورز دادن، مواد را داخل یخچال حداقل به مدت 1 ساعت استراحت می دهیم.
 
  
  
بعد از استراحت، مواد را قالب زده و در روغن داغ سرخ میکنیم. نوش جان

  
  
نکته: 1. حتما نخودها 24 ساعت خیس خورده باشد.
 
  
  
2. نیازی به اضافه کردن تخم مرغ و سیب زمینی نیست. اگر موارد بالا رعایت شود فلافل به هیچ عنوان وا نمی‌شود.
 
  
  
3. مواد فلافل حداقل 1 ساعت باید استراحت کند.
 
  
  
4. روغن باید داغ باشد.
 
  
  
5. اگر مواد فلافل شل بود، یا نخودها زیاد له شده بود، از آرد نخودچی یا آرد معمولی استفاده کنید.
 
  
  
6. اگر مواد سفت بود به اندازه نصف فنجان آب اضافه کنید.
 
  
  
7. می‌توانید از جعفری و گشنیز در فلافل استفاده کنید که لذیذ می باشد.
 
  
 

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

وبلاگ من

قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

پیوندهای وبلاگ

  • عناب
  • کندر
  • اسپند
  • اسپند
  • جوز هندی
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس